maanantai 22. syyskuuta 2014

The Lookin avajaisjuhlat Oulussa :)

Maanantai ja viikonlopusta selvitty :) Perjantaina startattiin minibussin keula kohti Ouluu The Lookin ja Figurefitclubin avajaisjuhliin :) Matka autolla Stadista Ouluun kesti about saman aikaa ku lennettii Thaimaahaan kuvaamaan viidakontähtösiä, eli järjettömän kauan.. Oltiin vasta yöllä perillä Radisson Blu hotellilla missä yövyttiin.

Päätettiin Kellynkaa viel lähtee pyörähtää hotellin alakerrassa sijaitsevassa yökerhossa, mikä ei sitten loppujenlopuks ollut mikää paras idea.. meinaan joku vähemmän fiksu ihminen päätti sitten käyttää siellä pippurisumutetta tai vastaavaa sillä seurauksin et meinas happi loppuu ja todella vaikea hengittää, joku naisasiakas jopa pyörtyi sen takia tanssilattialla!




Lauantaina heti ihanan hotelliaamupalan jälkeen suunnattiin Hyvinvointikeskus Figureen :) The Lookin uusi liike oli todella hieno :) ja koko hyvinvointikeskus oli tyylikäs :) Sali oli aivan upea!! Niin valoisa ja freessi! (ja siel oli hyvännäkösii miehii!!) :D Suosittelen käymää!! :) 

yks ruoka kuva, koska mä niin tykkään niistä ;)

Kuvattiin Oulussa samalla vähän uusii tv juttuja :) Alla pari fotoo niistä :)

The Look Oulu
Super Tiina jumppailee :) täytyy sanoo et mull tuli itellä jalat kipeeks jo pelkästä  kattomisesta :)

Päätin sitten itse vetää myös pienen selätin jumpan, tottakai korkkarit jalassa :D Tästä näkee samalla mun päivän outfitin: mustat highwaist leggingsit ja nude pitsi toppi, molemmat Pieces ja korkkarit on Misusta :)





Salin puolella Figuressa oli viel kutsuvieras tilaisuus illalla, hyvää ruokaa ja juomaa ja mukavia ihmisiä :) Ilta jatku viel Oulun yöelämään Gloria yökerhoon missä tuli myös tanssittua jalat aivan kipeeksi :) 

Kuva: Figurefitclub

Viel parit pose kuvat ihanien tyttöjenkaa :)






Nyt en jaksa enää kirjotella tänne vaan keskityn bb katsomiseen jotta tiedän jotain edes siitä ja on jotain mielipiteitä kertoa ens viikolla bb extrassa jossa oon vieraana keskiviikkona 1.10 :) Joten sillon telkkarit auki klo: 19.00 ;) 

Halit <3

4 kommenttia:

  1. Ihanan näkönen aamupala:) mistä ostit tuon vikassa kuvassa siun päällä olevan takin? On nimittäin tosi kivan näkönen:) jokos löysit itselles miehen;) haleja myös siulle❤ ja pitääpä muistaa kattoo sitte bb extra:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Takki on veromodasta :) ja ei löytynyt miestä :D hahah :D

      Poista
  2. Olet erittäin kaunis nainen, olen seuraillut ohjelmia joissa olet ollut mukana ja olen kateellinen ihanista kasvonpiirteistäsi ja upeasta tukasta! Todella kiva kun aloitit blogaamisen, alan seuraamaan toivottavasti jaksat kirjoittaa pitkään!

    VastaaPoista
  3. Onko The Look Tiina Jylhän kauneusklinikka? Kiinnostaa koska haluaisin käydä;)

    VastaaPoista