perjantai 12. syyskuuta 2014

Mun eka blogikirjoitus!

Tässä se nyt tulee mun ihka ensimmäinen blogikirjoitus! hankaluuksia oli jo ensimetreillä! eka mietin et tuleeko blogikirjoitus yhteen vai erikseen, googletin ja yhteenhän se kirjoitetaan sen jälkeen huomasin jo ensimmäisen kirjoitusvirheen otsikossa "blogikirjoutus" eli nyt pyydän jo anteeks kirjoitusvirheitä, yhdyssana ym virheitä tulee ja paljon! :D

Vähän musta tähän alkuun :) Eli oon Johanna Pulkkinen, 26-vuotta Espoosta, kahen pikkusen chihun onnellinen mami


Osallistuin vuonna 2012 Suomen Big Brotheriin josta jokunen saattaa mut muistaakin :) Vuosi sen jälkeen kävin Thaimaassa kuvaamassa Viidakon Tähtösiä :) ja viime keväänä vietettiin mukavat 9 päivää Espanjan auringon alla Suvi Pitkäsen ja Sanna Suutarin kanssa kuvaamassa Aurinkorannan Tähtösiä :) 

Kuva: mtv3
Viidakon Tähtöset
Kuva: Roy Roos Bikinit: Hersecret.fi

Jatkossa tuun kirjoittelee tänne blogiin ajankohtasia asioita mun arjesta ja muusta elämästä :) ja mua kiinnostavista asioista :) varmaa tulee meikki, tukka ja vaatejuttuja :) mielellään voin tänne myös kirjottaa jos jollain on joku idea mielessä mistä aiheesta haluaisi että kertoisin :) mua voi myös seurata instagramissa: johanna_pulkkinen twitter: @jossupulkkinen facebookissa löydyn omalla nimellä myös :)

Halit <3

-Johanna
9 kommenttia:

 1. tosi kiva tää eka postaus!:) ❤️

  VastaaPoista
 2. tee hiuspostaus esim. mitä tuotteita käytät yms:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei tätä olin miettinytkin et voisin tehdä :) koitan ens viikolla kerkee tekee tukkapostauksen :) mun hiustuotteista ja pidennyksistä :)

   Poista
 3. Voisit tehä postauken siu talosta, koirista tai vaikka lempi kosmetiikasta:) myös hius postaus on ihana idea koska siul on ihanat hiukset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asuntopostaus olis joo kiva sekä meikki (mitä tuotteita käytät ja miten hoidat yms) :)

   Poista
 4. Voitko kirjottaa sun ruokavaliosta noin pääpiirteittäin (mitä suosit yms) tai ihan ruokapäiväkirjaa kun tunnut olevan aina niin huippukunnossa? :) ite oon kanssa pieni niin ois kiva saada mallia jostain

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista