torstai 2. lokakuuta 2014

Viikon juttuja :)

Tajusin että oon viimeksi kirjoittanut tänne tasan viikko sitten :) joten päätin nyt torstain kunniaksi vähän kirjoitella taas :) Viime perjantaina kutsuin pojat kylään mun luokse ja suunnattiin illan päätteeksi dtm yökerhoon, jostain kumman syystä en saanut mun bilevaihdetta päälle :D ja olin yökerhossa noin tunnin verran jonka jälkeen lähin kotiin.. outoo.. Oliskohan kesän aikana tapahtunut liika juhlimen tehnyt tän että nyt ei sit enää jaksa niin paljon.. Mikä on varmaan ihan hyvä myös :)




Viikonloppu meni muuten syöden, salilla käyden, kevereita nähden :) aivan loistavaa! mulla oli vielä la-ma vapaana töistä! huh! kolme vapaata putkeen ei oo kyllä ollut kun viimeksi kesälomalla! :) nyt pari sali selfietä tähän välii ;D



tää lopputulos tuli ku löysin kivan sovelluksen millä leikkiä :D

Sunnuntaina kävin muuten kattomassa ekaa kertaa tänä vuonna bb talk show:ta kyl taas nauratti tää mun liikkuminen sinne studiolle, eka kävin lainaa äidiltä auton, no mun piti käydä tankkaamassa se sit jonku sähkövian takia tjn en saanut bensaluukkuu auki :D siinä sit nolona hetken aikaa yritin hoitaa sitä juttuu auki, ei onnistunut joten lähin tankkaamatta sinne, luojan kiitos bensa riitti enkä jäänyt minnekään matkan varrelle :) ja pääsin perille, vaikka matka bb studiolle näytti iphonen kartan mukaan normaalia pidemmälle :D




Mun piti tosiaan matkanvarrelta poimii kyytiin mun pari ystävää kenenkaa olin sinne studiolle menossa mut Keran juna-asema osottautu mahdottomaks paikaksi löytää tolla iiipuhelimella.. onneks monen mutkan jälkeen ja puol Espoota kierrettyä löysin perille ja nappasin pojat kyytiin jostain tyylii 400 metrin päästä bb talolta.. 

Studiolla oli ihan kiva käydä ja jännitellä siel kuka tippuu pois :) tarjoilutkin oli parantunut sitten viimekauden ja sen laihis mehun sijaan oli energiajuomia jollasen mä tottakai otin ja valvoin sitten kolmeen asti yöllä sen johdosta :D onneks oli maanantaina vapaapvä vielä :)

Maanantaista puheenollen käytiin vähän pyörii kaupoilla ja sushilla kaverinkanssa. Mä en oo kyllä oikeen vieläkään päässyt sisälle tohon sushi hypetykseen.. minkä takia kaikki haluaa aina sitä käydä syömässä? monta kertaa mun pitää sitä syödä että mäki jään "koukkuun"? Ei siinä siis mitään vikaa ole mutta jos vaihtoehtoina on vaikka mennä salaatille tai sushille kyl mä valitsen salaatin sillon :)



piti käydä viel herkuttelee :D 

Ton Arnoldsin jätti pullan jälkeen mun oli pakko lähtee salille bodypumppiin! meinasin kuolla siellä tunnilla ja mulla oli vielä eilenkin jalat kipeenä siitä.. 

Eilen kävin bb extrassa vieraana :) jos joku ei sitä katsonut ja haluaa nähdä niin se löytyy katsomosta ke 1.10 kohdasta :) Oli kiva käydä siellä Saulin vieraana, ja täytyy sanoo et hyvin Sauli hoitanut sen juontotyön :) Oon ite kerennyt harmillisen vähän kattoo tätä kautta sen alun jälkeen oon ehkä noin 4 kokonaista jaksoo katsonut.. tuntuu et aina on jotain muuta ohjelmaa ja en kerkii telkkaria yhtään kattelee.. onneks sitten vähän sosiaalisessa mediassa näkee uutisia siitä ja pysyy edes jotenkin ajantasalla siinäkin :)




Huomenna on ihana päivä ku aamupäivällä mun äiti tuo pikku hauvat mun luokse :) ja ens yön pääsee nukkumaan kahen pikkusen karvapalleron viereen :) <3 harmillisesti ohjelmaa vkl niin täytyy toivoo että sillon kun hauvat joutuu yksin olemaan, ei haukkuisi niin paljoon et naapureita häiritsee..


Tico ja Cindy 


Näihin kuviin ja tunnelmiin go natt <3 

hali

-Johanna


2 kommenttia:

  1. Noista silareista ois kyllä kiva kuulla lisää (hinta, miten koko operaatio menee, miten siihen pitää valmistautua ja miten sen jälkeen ymsyms), asuntopostaus ja meikki/hiukset/ihonhoito postaukset ois kivoja ja mä ite ainaki tykkään noista ruokapostauksistakin!:)

    VastaaPoista
  2. Voitko laittaa johonkin postaukseen kuvia sun tatuoinnista/tatuoinneista?
    Ja kertoisit niistä jotain? :)

    VastaaPoista